Café zaal restaurant

Over

Since 1964

OVER ONS 

Stanserhorn in Heeswijk-Dinther verzorgt al meer dan 50 jaar de mooiste feesten, evenementen,  cateringen en buffetten. Wij weten maar al te goed hoe belangrijk een leuke tijd, goed gezelschap en lekker eten is. Bij ons kun je rekenen op de verzorging van het hele plaatje. Natuurlijk is eten en drinken onmisbaar, maar ook wanneer je de organisatie en de aankleding van jouw feestje of evenement wilt laten verzorgen, ben je bij Stanserhorn aan het juiste adres.

Wat maakt ons uniek?

  • De wensen van de gasten zijn onze drijfveer. Heb je iets speciaals in gedachte? Wil je iets organiseren waar men maanden later nog van staat te kijken? Heb je speciale buffetwensen voor jouw feest of evenement? Geen enkel probleem, wij luisteren naar jou als gast en we geven altijd eerlijk en oprecht advies.
  • Iedereen is altijd meer dan welkom. Dankzij onze persoonlijke en tegelijkertijd professionele aanpak zorgen wij ervoor dat jong en oud, grote groepen en kleine groepen, van binnen én buiten Heeswijk-Dinther al jaren langskomen voor de meest uiteenlopende gelegenheden.
  • Van bruiloft tot bedrijfsfeest en van verjaardag tot familiefeest. De mogelijkheden zijn onbeperkt en we staan altijd klaar voor onze gasten.
  • Altijd genoeg parkeerplek en een mooie speelweide voor kinderen.

Ervaringen

Alsof je in een Amerikaanse saloon stapt. Mooi gelegen middenin de bossen.
Vriendelijke bediening en lekkere tosti’s.

Wouter

Prachtige accommodatie voor feesten en partijen. Grote parkeerplaats, grote speelweide voor de kinderen op een rustige locatie in het bos.

René

GEWELDIGE ruimte zowel buiten als binnen; prachtig gelegen tevens!!!

Karel

Over ons

In de afgelopen jaren is de Stanserhorn uitgegroeid van een
Bruin Café tot een grote horeca-exploitatie.

Openingstijden

Openingstijden
Alleen geopend voor reserveringen van feesten, partijen en grote groepen
Tel: 0413-229351
Mail: info@stanserhorn.nl

Reserveren kan via
0413-229351
info@stanserhorn.nl

Openingstijden kunnen veranderen ivm. Covid-19 

Contact

Voor reserveringen zijn wij telefonisch bereikbaar op 0413-229351. Uiteraard kunt u ook per e-mail reserveren: info@stanserhorn.nl. Deze is pas definitief als u van ons per e-mail een bevestiging heeft ontvangen.