Café zaal restaurant

Evenementen

Since 1964

12 tot en met 16 juni

Jumping Heeswijk

Van 22 tot en met 26 juni zal de vijfdaagse springwedstrijd voor pony’s en paarden plaatsvinden aan de Heibloemsedijk, bij Stanserhorn! Een nieuwe locatie én een nieuwe datum voor het gezellige concours. Gedurende de 5 dagen is iedereen meer dan welkom bij Stanserhorn. Er zijn mooie prijzen te winnen, en Jumping Heeswijk belooft weer een groot succes te worden.
.
fdfd
fdfd

26 tot en met 28 augustus

24-uurs Solexrace

3 dagen spektakel voor jong en oud! Sinds het begin van de 24-uurs Solexrace in Heeswijk-Dinther is de 24-uurs Solexrace uitgegroeid tot hét Brabantse volksfeest.
In 2007 stonden er 17 teams paraat om deel te nemen, in 2019 zullen er meer dan 100 teams uit het binnen- en buitenland meedoen met de 24-uurs Solexrace. Zien we jou terug op 23, 24 en 25 augustus? Bekijk hier de aftermovie van vorig jaar! https://www.youtube.com/watch?v=f5GnSw7cHrA

30 september, 1 en 2 oktober

Certificaat politiehonden

Op een onverhard parcours zal bij Stanserhorn op 5 en 6 oktober worden gecrosst om de titel en de eer! Het circuit is gelegen aan de Heibloemsedijk 7 tegenover cafe-restaurant Stanserhorn. Er staat ons weer een enorm gezellig evenement te wachten. Er is genoeg parkeerplek en iedereen is meer dan welkom!
hoi

Datum volgt nog

Veldcross

Na de Motocross op 5 en 6 oktober bij Stanserhorn staat op eind november Veldcross centraal inHeeswijk-Dinther. Zien we jou ook terug? Het belooft een groot succes te worden!

Ervaringen

Alsof je in een Amerikaanse saloon stapt. Mooi gelegen middenin de bossen.
Vriendelijke bediening en lekkere tosti’s.

Wouter

Prachtige accommodatie voor feesten en partijen. Grote parkeerplaats, grote speelweide voor de kinderen op een rustige locatie in het bos.

René

GEWELDIGE ruimte zowel buiten als binnen; prachtig gelegen tevens!!!

Karel

Over ons

In de afgelopen jaren is de Stanserhorn uitgegroeid van een
Bruin Café tot een grote horeca-exploitatie.

Openingstijden

Openingstijden
Alleen geopend voor reserveringen van feesten, partijen en grote groepen
Tel: 0413-229351
Mail: info@stanserhorn.nl

Reserveren kan via
0413-229351
info@stanserhorn.nl

Openingstijden kunnen veranderen ivm. Covid-19 

Contact

Voor reserveringen zijn wij telefonisch bereikbaar op 0413-229351. Uiteraard kunt u ook per e-mail reserveren: info@stanserhorn.nl. Deze is pas definitief als u van ons per e-mail een bevestiging heeft ontvangen.