Traditie en authenticiteit
TYPISCH STANSERHORN
Wat maakt Stanserhorn uniek?
Stap binnen bij Stanserhorn, waar de deuren openstaan voor iedereen die op zoek is naar meer dan alleen een plek om te eten en te drinken. Hier wordt elke gast verwelkomd met een hartelijke benadering die de warmte van een familiebedrijf weerspiegelt. Gelegen te midden van de betoverende omgeving van Heeswijk-Dinther, is Stanserhorn een toevluchtsoord waar traditie en gastvrijheid samenkomen in een tijdloze ambiance.
Stanserhorn onderscheidt zich door zijn traditionele gastvrijheid en ouderwets gezellige ambiance. Wat het extra bijzonder maakt, is de meedenkende houding, waardoor werkelijk alles wat je maar kunt bedenken mogelijk is. Bij Stanserhorn wordt elke gelegenheid een onvergetelijke ervaring.
Dat is nou Typisch Stanserhorn.
Historie
Het verhaal van Stanserhorn begon in 1938, toen architect M.C. van Aspert een woonhuis ontwierp op deze idyllische locatie, in opdracht van dhr. J. van Sleeuwen. Dit huis vormt nog steeds het kloppende hart van het huidige Stanserhorn. In 1958 namen Huub en Marie van Veghel het café over, waarvan de fundamenten waren gelegd door de familie van Sleeuwen. Wat eens een eenvoudig café was, groeide al snel uit tot een geliefde plek voor feesten en bijeenkomsten, waar generaties lang herinneringen werden gemaakt.
Oorsprong van de naam
De naam Stanserhorn is een eerbetoon aan een berg en hotel in het Waldstätter-See gebied in Zwitserland. Geïnspireerd door de majestueuze schoonheid van deze locatie, kozen de eigenaren ervoor om hun eigen plek dezelfde naam te geven, in de hoop dat het dezelfde sfeer van rust en verwondering zou uitstralen.
Merlin
Als derde generatie is Merlin het gezicht en aanspreekpunt van Stanserhorn.
Met haar ervaring en expertise zorgt ze ervoor dat elk bezoek een onvergetelijke ervaring wordt. Er zijn maar weinig feestjes die Merlin nog nooit heeft georganiseerd.
Merel
Merel is een rasechte floormanager. Als dochter van Merlin is zij dé beoogde opvolger wanneer het stokje moet worden overgedragen aan de volgende generatie. Merel streeft ernaar dit stokje over te nemen en dat gaat haar goed af. Dat kan natuurlijk ook niet anders met zo’n hart voor de horeca.