Café zaal restaurant

History

Since 1964

HISTORIE 

De naam Stanserhorn is ontstaan vanuit Zwitserland, vernoemd naar een berg en hotel in het Waldstätter-See gebied met deze naam Stanserhorn.

In 1934 is door architect M.C. van Aspert een woonhuis gebouwd waar vandaag de dag het huidige Stanserhorn is gevestigd. Dit in opdracht en op verzoek van dhr. J. van Sleeuwen.

In 1958 hebben Huub en Marie van Veghel het café overgenomen van de familie van Sleeuwen. Zij zijn destijds van Vinkel verhuisd 

naar Heeswijk-Dinther met 4 kinderen, allen meisjes. Na de overname van het café hebben zij nog 2 jongens en 1 meisje erbij gekregen. In totaal dus 7 kinderen!

Het eerste feest is op 18 september 1964 in het café gevierd door Theo en Mien van de Wiel. Zij hebben als eerste hun huwelijksdag met een feest bij Stanserhorn bezegeld. Een leuk detail: in 2004 hebben Theo en Mien van de Wiel hun 40-jarig jubileum ook weer bij Stanserhorn gevierd!

In het begin van 1974 heeft de oudste dochter van Huub en Marie van Veghel, Tonny, Stanserhorn overgenomen van haar ouders samen met haar man Gerard (beter bekend als Bruur) Blommers. Vanaf deze overname hebben er weer diverse verbouwingen en uitbreidingen plaatsgevonden. Zo is de eerste zaal in 1975 bijgebouwd. En in 1978 is het café uitgebreid met een vergaderzaal en is de keuken vergroot.

Medio 2002 hebben Marco en Merlin van Heugten-Blommers Stanserhorn overgenomen. Merlin is de oudste dochter van Bruur en Tonny. Men zou dus kunnen zeggen dat Stanserhorn inmiddels een heus familiebedrijf is geworden. Stanserhorn is inmiddels uitgegroeid van een klein bruin café tot een grote horeca-exploitatie!

Meer weten over de mogelijkheden van Stanserhorn? Neem dan contact op via mail of per telefoon.

Ervaringen

Alsof je in een Amerikaanse saloon stapt. Mooi gelegen middenin de bossen.
Vriendelijke bediening en lekkere tosti’s.

Wouter

Prachtige accommodatie voor feesten en partijen. Grote parkeerplaats, grote speelweide voor de kinderen op een rustige locatie in het bos.

René

GEWELDIGE ruimte zowel buiten als binnen; prachtig gelegen tevens!!!

Karel

Over ons

In de afgelopen jaren is de Stanserhorn uitgegroeid van een
Bruin Café tot een grote horeca-exploitatie.

Openingstijden

Openingstijden
Alleen geopend voor reserveringen van feesten, partijen en grote groepen
Tel: 0413-229351
Mail: info@stanserhorn.nl

Reserveren kan via
0413-229351
info@stanserhorn.nl

Openingstijden kunnen veranderen ivm. Covid-19 

Contact

Voor reserveringen zijn wij telefonisch bereikbaar op 0413-229351. Uiteraard kunt u ook per e-mail reserveren: info@stanserhorn.nl. Deze is pas definitief als u van ons per e-mail een bevestiging heeft ontvangen.